Arkadaşlar önümüzdeki hafta yapılacak olan birimdeki konumuz Kürt sorunu, ben bir sonraki birimde malesef yer alamayacağım, ama son birimimizde konuştuğumuz üzere bundan sonraki birimlere hepimiz daha hazır ve disiplinli bir biçimde yer alacağımızı düşünüyorum
. Şahsen aklım sizlerle olacak ama bu vize döneminde akıl sizdeyken ben napıcam orasını bende bilemiyorum
-Kürt sorunu
-Yapmayı planladığımız belgesel izlenimleri
-100. Sayıda herkesin yazacağı konular ve yazılar artık şekil bulmaya başlamış olmalı
-100. Sayının dağıtım planı herkesin alabileceği sayıyı belirlemesi (minimum 2 olursa çok güzel olur arkadaşlar, biri kendimize diğeride en yakınımızdaki bir başka kişiye yada günlük uğradığımız ve bıkaktığımızda okunulabilecek kantin, kütüphane, cafe yada buna benzer yerler)
-Vizelerden sonraki konunun belirlenmesi (benim önerim bir kitapta okuma o tarihe kadar biraz zamanımız olacak çünki
)
-1 haftalık olayları çokta derinine inmeden belki ama illaki konuşmak örneğin tekrar yanmaya başlayan TEKEL ateşi
aklıma şu an bunlar geldi arkadaşlar sizde aklınızda olanları paylaşın planlı bir biçimde ilerleyelim