Yarın Kadar Genciz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başkalarını dinlemeye değil, bir söz söylemek için toplandık!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında

3 posters
YazarMesaj
Admin
Admin

8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında Empty
MesajKonu: 8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında   8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında Icon_minitimeCuma Nis. 02, 2010 5:24 pm

Arkadaşlar önümüzdeki hafta yapılacak olan birimdeki konumuz Kürt sorunu, ben bir sonraki birimde malesef yer alamayacağım, ama son birimimizde konuştuğumuz üzere bundan sonraki birimlere hepimiz daha hazır ve disiplinli bir biçimde yer alacağımızı düşünüyorum Wink . Şahsen aklım sizlerle olacak ama bu vize döneminde akıl sizdeyken ben napıcam orasını bende bilemiyorum Smile

-Kürt sorunu
-Yapmayı planladığımız belgesel izlenimleri
-100. Sayıda herkesin yazacağı konular ve yazılar artık şekil bulmaya başlamış olmalı
-100. Sayının dağıtım planı herkesin alabileceği sayıyı belirlemesi (minimum 2 olursa çok güzel olur arkadaşlar, biri kendimize diğeride en yakınımızdaki bir başka kişiye yada günlük uğradığımız ve bıkaktığımızda okunulabilecek kantin, kütüphane, cafe yada buna benzer yerler)
-Vizelerden sonraki konunun belirlenmesi (benim önerim bir kitapta okuma o tarihe kadar biraz zamanımız olacak çünki Wink )
-1 haftalık olayları çokta derinine inmeden belki ama illaki konuşmak örneğin tekrar yanmaya başlayan TEKEL ateşi
scratch aklıma şu an bunlar geldi arkadaşlar sizde aklınızda olanları paylaşın planlı bir biçimde ilerleyelim Wink
http://gencim.forummum.com
kıvanç

MesajKonu: 8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında   8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında Icon_minitimeC.tesi Nis. 03, 2010 1:48 am

Beran teşekkür ederiz bize hatırlattıgın için tekrardan:) aramızda olmasanda seni hep arıyacaz merak etme..verimli bir şekilde birimimizi yapıcaz emin olabilirsin Very Happy
Memoo

Memoo

MesajKonu: Geri: 8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında   8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında Icon_minitimePaz Nis. 04, 2010 12:18 pm

yaa kinem gelmezse eğer belgesel izleyelim derim ben ama yinede biz hazırlanalım kürt sorununa..
kıvanç

MesajKonu: 8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında   8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında Icon_minitimePaz Nis. 04, 2010 12:50 pm

bencede kinem gelmesse kürt sorununu tartışmaya şu an için gerek yok gibi.
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: 8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında   8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında Icon_minitimePaz Nis. 04, 2010 10:47 pm

Valla arkadaşlar karar sizin ama gçrünüşe göre gelecek gibi görünüyor, hem onun için hemde kendimiz için bi kısa tekrar güzel olur gibi geliyor bana, izleyeceğiniz videoyu izleyin yine ama zamanınız varsa o konuyada ufaktan değinirsiniz, Ebru'da katılabilir diye düşündüm, ha birde bu seferki organizasyon tamamen size ait hafta sonu mu? Hafta içi mi? Nerede toparlanacağınız? Bu konuları organize ederseniz şimdiden bence rahat edersiniz.

Not: Burada Kinem ve Ebru bu cevapları görürlerse eğer yanlış anlamasınlar. Bu konularda çok önceki zamanlarda eğitim çalışmalarımızı yapmıştık. Ancak üzerinden geçmenin bize zararı olmayacağı konusunda arkadaşların destek vereceği düşüncesindeyim. Şimdiden güzel bir birim olması dileğiyle...
Memoo

Memoo

MesajKonu: Geri: 8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında   8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında Icon_minitimeÇarş. Nis. 07, 2010 3:49 pm

kinem gelmeyecekmiş belgesel izleyeceğiz saati ve belgeseli hepnize haber vereceğim
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: 8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında   8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında Icon_minitimeÇarş. Nis. 07, 2010 5:08 pm

çok iyi ya, gelemeyeceğim ama gönlüm sizinle olacak Smile bide birşey daha diyeceğim arkadaşlar bundan sonraki birimlerde sizce nasıl birşey getirelim ki herkes okuyarak yada araştırarak gelsin, ödev vs. tüm önerilerinize açığız. scratch study

8 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 1 Nisan Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında
» 18 Mart Perşembe günü yapacağımız birim hakkında
» 25 Mart Perşembe Günü Yapacağımız Birim Hakkında
» 2 Mayıs Pazar günü yapacağımız birim hakkında
» DAYANISMA GUNU